E-mail
Капков маркуч Drip-In PC 16мм(компенсиращ)Капков маркуч за подземно капково напояване
Капков маркуч дебелостененBlue Line Classic 20 мм
увеличи


Капков маркуч дебелостененBlue Line Classic 20 мм


Производител: TORO Ag

:


Капков маркуч Blue Line Classic 20 мм

Иновативната технология на дебелостеният маркуч BlueLine Classic го правят най-напредналия избор на капков маркуч едновременно за едногодишни и многогодишни култури, както и за всички варианти на полагане: надземно, подземно и окачено на телове.
По-специално, дебелостеният капков маркуч BlueLine Classic е най-добрият избор за напояване на постоянни и сезонни култури на ред,засадени на равни терени и сравнително къси напоителни крила до 200м.
Дебелостеният капков маркуч BlueLine Classic се гордее с иновативен дизайн на капкообразувателя, представящ се на високо ниво и в най-екстремни условия. Капковият маркуч BlueLine Classic осигурява изпълнение, издръжливост и икономичност.
Чрез уникалният подобрен дизайн на отвора на капкообразувателя, размера на входящите в него  отломки е драстично намален. Утайките се отлагат на дъното на дебелостеният капков маркуч BlueLine Classic, като по този начин не са източник на замърсяване,осигурявайки системата с по-добра устойчивост на запушване.
Уникалната технология „shark tooth на Toro позволява еднакво прилагане на вода и хранителни вещества в трудни полеви приложения, включително големи дължини или хълмист терен. Изключително ниския коефицент на вариация (<3%), преставлява огромен напредък в капковото напояване.
Тънкия профил на капкообразувателя свежда загубите до минимум и по този начин допълнително допринася за равномерността на дебита по цялото поле.
Специален клас полимер дават на дебелостеният капков маркуч Blue Line изключителна издържливост в най-тежките условия.
  • Най-напредналия избор на капков маркуч едновременно за едногодишни и многогодишни култури
  • За всички варианти на полагане: надземно, подземно и окачено на телове
  • Подобрени отвори, осигуряващи системата с по-добра устойчивост на запушване
  • Уникална технология „shark tooth“, позволяваща еднакво прилагане на вода и хранителни вещества дори в трудни полеви условия
Максимални дължини на реда при денивелация 0%
BlueLine Classic 20mm
Налягане 30 см 40 см 50 см 60 см 75 см 100 см
1.0 бар 113 72 140 90 165 106 188 120 219 141 269 172
Дебит л/ч 2.0 4.0 2.0 4.0 2.0 4.0 2.0 4.0 2.0 4.0 2.0 4.0