E-mail
Капков маркуч дебелостененBlue Line Classic 20 ммКапкообразувател I-drop
Капков маркуч за подземно капково напояване
увеличи


Капков маркуч за подземно капково напояване


Производител: Irritrol


Поливните тръбопроводи за подземно капково напояване на Irritrol Systems са произведени по най-напреднала технология, която предотвратява запушването на капкообразувателите и прилага оптималните количества вода директно към зоната на кореновата система.

Капковият маркуч за подземно капково напояване е идеален за напояване на терени неправилна форма, тесни и дълги отсечки, обществени пешеходни зони, частни дворове и всички други места, при които инсталирането на напоителна система с разпръсквачи е трудно за приложение.

 

 

Компенсиращ капков маркуч Drip In PC Rootguard 16мм

DRIP IN PC с ROOTGUARD технология е най-напредналата система за подземно капково напояване. Технологията ROOTGUARD, DRIP IN PC предотвратява запушване на капкообразувателите и прилага оптималните количества вода директно към зоната на кореновата система.

DRIP IN PC с ROOTGUARD е идеален за напояване на терени с неправилни форми, тесни и дълги отсечки, обществени пешеходни зони, частни дворове и всички други места при които инсталирането на напоителна система с разпръсквачи е трудно за приложение.

  • Избора на правилния продукт зависи от конкретните условия на терена и типа почва. Избора на растояние между капкообразувателите, растояние между редовете, дължина и дълбочина на капковите отсечки се определя от типа почва и видовете насаждения.
  • Качество и количество на използваната вода:
  • Позволения дебит /75% от наличния дебит/ и налягането са решаващите фактори за определяне на максималния позволен дебит на системата. Това зависи от капацитета на водата в точката на захранване и възможни ограничения извън параметъра на системата.
  • Качеството на използваната вода определя типа филтриране, евентуалното и химическо третиране, и в случаите на заблатяване или прекомерно оттичане – конкретния DRIP IN PC ROOTGARD който ще бъде използван.
Дебит: 2.0 л/ч .
Разстояние между капкообразувателите: 33 см. Дължина на ролката: 400м.